Skip to main content

Nemzeti Keresztény Iszlám Államot!!!


Az Amerika- és NATO-szövetséges Erdogan Törökországából nem lehet csak úgy emigrálni kéremszépen: a vezér titkosszolgálata utánamegy minden létező töröknek a világban. De nem ám csak hogy utánamegy, hanem maga Erdogan saját alapítványa nyit gombaszám újabb és újabb iskolákat és mecseteket, ahol persze nem holmi emigráns hazaárulók oktatnak, hanem Törökországból érkezett, állami hivatalnoknak minősülő kitelepített propagandadroidok hirdetik a Korán nyugat- és demokráciaellenes dogmáit és magasztalják Erdogan politikáját.

Mivel azonban Törökország gazdaságilag nem egy Szaúd-Arábia, így ezt a rengeteg intézményt nem lenne képes finanszírozni, nodehát micsoda szerencse, hogy felbukkant egy bank öööőő, prrrrtádámm: igen, Szaúd-Arábiából, amely szíves-örömest támogatja az iszlám nyugati bástyáját alakító Erdogan hazafias és hithű akcióját.

Persze gondolhatnánk, hát nem szabad a célországoknak beengedni a fenti intézményeket, vagy ki kell zavarni az azokban zajló politikai kortesbeszédek alapján őket az ország(ok)ból, mint pl tette ez utóbbit Ausztria a közelmúltban.

De a mi migránsriogató, Európát egyedül megvédő felcsúti kokainkeresztény vitézkapitányunk inkább úgy látta helyesnek, ha minálunk is megnyílik Erdogan hittérítő központja. Annak az Erdogannak, aki jelenleg épp az ISIS elleni harcok egyik legfontosabb szereplőjének, a tízmilliós kurdoknak a civil lakosságát löveti széjjel, gyerekekkel, nőkkel, idősekkel, kutyákkal-macskákkal, mindennel együtt, válogatás nélkül - amin fellelkesülve az Iszlám Állam máris kezdi újraszervezni magát!!

Egy nyelvcsapás erre, egy pedig amarra, ahogy már megszokhattuk Orbántól.

Ilyenkor a kognitív disszonancia nem okoz System Failure-t a ner-hívőkben?!? Kurvára kíváncsi vagyok, őszintén!

Az állítólagos ellenzék pedig nem látja, hogy mi zajlik a szemük láttára??!! Egyáltalán, bárkit érdekel még azon az állítólagos "túloldalon" bármi? Vagy a másik "túloldalon"..?

Érdekel még egyáltalán ebben a társadalomban bárkit bármi a "túloldal" gyűlöletén kívül?? Merthogy a közhiedelemmel ellentétben tecciktudni lehet szuverén véleményt alkotni a világról, sőt, annak minden jelenségéről külön-külön is! Csak jelzem.


- kelep -