Skip to main content

Külső-magyarországi holtmagyarok, szavazásra fel!

Friss színes a bevándorlási referendum kapcsán: akár elhunytak is szavazhatnak, feltéve, hogy azok határontúli magyarok (voltak).

http://helsinkifigyelo.blog.hu/2016/09/12/hataron_tuli_holt_lelkek_is_voksolhatnak_a_nepszavazason

A cikkben szereplő lehetőség abszurditása mellett adózzunk már egy perces döbbent csenddel a ténynek, miszerint a kormány immár zsigeri rutinnal hívja segítségül az általuk egyszerűen csak Külső-Magyarországnak nevezett államok kettős állampolgárait.

A kettős állampolgárság magától értetődő szép gesztus volt, nem ez itt a gond. Hanem az, hogy a "külső magyarok" életét még annyira sem befolyásolja egy magyarországi referendum eredménye, mint amennyire minket. Hogy pontosítsak: semennyire, zéró, nulla.

Orbán veszélyes játékot űz a szomszédos országokkal, amikor az ott élő magyarok miniszterelnökeként tetszeleg. Ugyanis nem az. De facto talán még a vezetőjük (példaképük) is lehetne, de jure azonban nincs köze hozzájuk. Nem csinálhat úgy, mintha a külhoni magyarok szavazata bármit is jelentene az ott élők életére nézve. Ez csupán nemzetiszínbe öltözött pávatánc, jobboldali térhódító parasztvakítás, aljas szavazatszerző portya ismét.

Az október 2-ai referendum semmilyen érvénnyel nem bír még számunkra sem, nem hogy a környező országok számára..

Miközben ezerpárszáz menedékkérő befogadása ellen megy most az immár tízmilliárdot felemésztő referendum-kampány, a letelepedési kötvényeken keresztül folyamatosan áramlanak be az ismeretlen "migránsok", nemcsak hazánkba, de rajtunk keresztül egész Európába. Eddig 4600 ilyen bevándorló érkezett. Egyetlen ilyen bevándorló 300 ezer eurónyi, azaz majd' 100 millió forintnyi kötvény megvásárlásával szerezheti meg belépőjét Magyarországra. A százforintos kérdésem a következő: vajon ki a fasznak ér meg ennyi pénzt, hogy Magyarországra jöhessen..?!? Akárhonnan nézem, akármilyen jóindulattal, akkor is csak azt látom, vagy bűnözők, vagy gazdag és egyéb úton az EU-ba belépni képtelen (kitiltott..?!) "befektetők" képesek ezt az összeget előteremteni.

Rogán elvtárs persze úgy találta ki ezt a ravasz bizniszt, hogy egyből köztes ún kötvénybróker cégeket is felállított, így csak tőlük lehet letelepedési kötvényt vásárolni. Ezek a cégek úgy kapják meg kb 30 ezer euróval olcsóbban az adott kötvényeket, hogy ezt a különbséget a kötvénytulajdonosok kifizetésekor az állam vállalja át, vagyis ez tiszta haszon a brókereknek. Ehhez jön még hozzá az a 40-50 ezer eurós kezelési költség, amit ezek a cégek kiszabnak, vagyis ott tartunk, hogy másfél év alatt 4600 × 75 ezer = 345 millió euró, azaz cca 107 milliárd forint érkezett meg ezekhez a - nem mellékesen prrrrrtádámm: offshore - cégekhez.

Mindeközben a magyar állam a kötvényekre kifizetett kamatokkal együtt már teljes bukóban van, eddig cca 5-6 milliárdot buktunk mi, magyar állam ezen a csudaszép projekten.

Tehát aki szegénymigráns, az a hivatalos kampány szerint súlyos kockázat, és rohadjon meg ahol van, aki viszont gazdag bűnöző, az herzlich wilkommen. Rogán és elsőszülött brókercégei pedig lapátolják ki a pénzt az országból, miközben kétes milliomosokkal árasztják el európát úgy, hogy közben nemcsak a kontinenst védő végvári vitézekként aposztrofálják magukat, hanem "Külső-Magyarország" hős vezetőiként szavazatra buzdítanak minden ott élő és holt magyart úgy, hogy az egésznek SEMMI foganatja nem lesz, mert nem lehet.

Ez már annyira velejéig fifikásan gonosz és sátáni, hogy alig kapok levegőt. Ezek a kolesztársak elrabolták a mi Magyarországunkat és a szisztematikusan felszámolt demokratikus állam helyére faltól-falig maffiacég került. Számolatlanul masíroznak a milliárdok a maffiacég különböző bugyraiból egyéb bugyrokba, egyszerűen lehetetlen követni. Nem az a kérdés, hogy a korrupció milyen mértékű, hanem, hogy a Milliárdos Újoligarchák Rendszere valaha elszámoltatható lesz-e, valaha lesz-e ebből az országból még tisztességes hely. Sajnos szerintem nem.

- kelep -