Skip to main content

A Fidesz mögötti fasiszta uszítás

Egyszerűen nem hiszem el azt a verbális vérengzést, ami a Magyar Hírlap hasábjain és kommentfalain zajlik.. Olvasson bele mindenki, aki azt hiszi, hogy a Fidesz egy konzervatív párt, és ezért szavazott rá. Olvassa el a cikkeket az is, aki az ellenkező szekértábort tolja, lássa, mivel áll szemben. Úgy en bloc mindenki olvassa el ezeket a cikkeket és a hozzájuk tartozó ékesmagyar kommenteket, remek kis hazai szociokeresztmetszetet fog kapni, ezt garantálom. 

http://magyarhirlap.hu/cikk/8337/Szerelem

http://magyarhirlap.hu/cikk/8335/Goodfriend_meddig_persona_grata

Ezek nyíltan uszítanak most az USA ellen, az EU ellen, mindenki ellen, ezek a cikkek ma meg tudnak jelenni anélkül, hogy bárki a szerkesztőségükben a kézfejükre csapna ezeknek a vértintával bérfröcsögő senkiházi szemétládáknak. Ma, amikor a nemzetközi bizalom hazánk iránt nem csupán megrendült, hanem konkrétan az utolsó pillanatok ezek, hogy berántsuk a diplomáciai kéziféket (még a Heti Válasz is erre szólít fel), ezek a náci-fasiszta mindentgyűlölő szégyengyökerek úgy gondolják, hogy inkább basszunk oda még százat a csúnyarossz Döbröginek, hátha az megérzi piciny hazánk dörgedelmes csatakiáltását!


Jaj Istenem.. 


Én annyira felbasztam magam, hogy elküldtem őket a kurva anyjukba a kommentfalon.. 


Olvassátok:


"Én nem vagyok sem komcsi-, sem Soros-, sem Bilderberg-bérenc, de még a Gazprom, a Moszad vagy a kínaiak ügynöke sem. Magyar vagyok, magyar vagyok, és magyar vagyok. Szeretni akarom ezt a népet, a hazámat, és ha a két kisfiamra gondolok, megőrjít a gondolat, hogy veletek kell majd egy világban élniük. Egy ilyen végletekig megosztott nemzetben. Normálisak vagytok ti, de komolyan? Ami itt a kommentfalakon zajlik, az nem más, mint egymás legyilkolása, innen már csak valóban egy ugrás a polgárháború.

Én nem tudom, kik vandalizáltak vasárnap és hogy a szervező Gulyás Mszp-s vagy Kisgazda-e - zavar persze, mert kiábrándultam a komplett politikai szcénából, a kurva anyját a vandáloknak, a kurva anyját az uszítóknak, a kurva anyját a szervezőknek ha nem engedik át ezt a tüntetést a népnek. Az internetadó gáz, nagyon gáz, ez elvi kérdés sokaknál, ha szeretnétek fizetni, rendben, ha nem, gyertek ti is legközelebb. Ez ilyen egyszerű. Leszarom, ki szervezte, nem is tudtam, ki ez a Gulyás, bármilyen furcsa és nyilvánvalóan süket fülekre talál, de a tömeg túlnyomó többsége nem bérence semminek es senkinek, hanem együtt ültök bazmeg szemben velük az irodában, a villamoson, magyarnak születtek és magyarként is fognak meghalni.

Hagyjuk már a picsába végre ezeket az ócska gyűlöletbeszédeket, a minden okfejtést nélkülöző ordenáré karaktergyilkolászást. Ez nektek magyar tett?! Erre veritek a nagymagyar melleteket? Hogy ki tud nagyobbat ideszarni? Elmentek ti mindannyian Orbán-, Vona- és Gyurcsánybérencek így együtt a büdös picsába, miattatok fog végleg elrohadni ez a nemzet, büdös rohadt faj- es idegengyűlölő, bezárkózott, ostoba egysejtűek.

Orbán Soros-pénzen volt Oxforban idióták, nem volt neki büdös elfogadni, és most mégis Ő a hős vezéretek. Ha más nem, Ő egyedül elég példa rá, hogy attól, hogy Soros-pénzből tanulsz, még nem leszel örökre agymosott ultralibsi. Nekem az önmagában nem szitokszó és nem is érdem, hogy valaki Soros-pénzből csinált vmit. Ahogy önmagában az, hogy zsidó, vagy kommunista sem jelent semmit. Che Guevara komcsi volt, Radnótit és Szerb Antalt pedig fejbelőtték a nácik az ilyen szemétládák uszítására, mint a Lovas-Bayer-Bencsik trió. Radnóti a magyar költészet zsenije volt, Szerb Antal pedig a mai napig legértékesebb magyar- és világirodalom tanköteteket szerkesztette meg, és nem mellesleg megírta az Utas és Holdvilágot és a Pendragon Legendát. Ha a pénz- és hatalomőrült, küldetésmegszállott cionistákkal van bajotok, őket szidjátok, persze ahhoz kicsit utána kellene nézni a dolgoknak, de ahhoz rohadt lusták vagytok mind. Azt hallottátok anyutól meg aputól hogy a zsidók fekete patával jönnek a világra és az első szavuk az hogy pénz, a második meg hogy balliberális.. annyira, de annyira kibaszott korlátoltak és ostobák vagytok itt mind bazmeg, ég a pofám, hogy magyarnak hiszitek magatokat! És ezt exportáljátok ki a világnak, ezt a sötét prolivirtust. Azt hiszitek, hogy ez exportképes? Hát nem az, és Orbán sem fog tudni a Gazpromnak összmagyar szlogenekkel fizetni. Kinát és Szingapúrt sem érdekli, hogy ti itt milyen faszán tudjátok a híres magyar káromkodásokkal egymást szapulni, egyszerűen ez nem konvertibilis!

Én 2006-ban azért szegődtem el rövid időre rádiózni, írni, mert nem bírtam már elviselni, amit az MSZP-SZDSZ művelt az országgal, ki kellett engednem a feszkót valahogy. 2010-ben kurva erős fenntartással, de azt mondtam, gyerünk, mutassa meg akkor a Fidesz, mit lehet kezdeni a kétharmaddal. Orbán az elmúlt huszonöt év legnagyobb formátumú politikusa, aki egy kibaszott jófej srácként elzavarta a ruszkikat 89-ben. Nagyon bejött ez nekem akkoriban. Mára mit kezdett a kétharmaddal? Hol volt a választási programjában, hogy stadiont épít a budi mellé, hogy elrabol komplett gazdasági ágazatokat? Sehol bazmeg! Az volt a választási programja, hogy "Csak a fidesz!", meg hogy "Olcsóbb lett a rezsi!". MI AZ HOGY "OLCSÓBB LETT A REZSI!"??????? Milyen szándékosan prosztó, hamis nyelvezet ez? A rezsi nem tud olcsóbb lenni bazmeg!! A rezsi alacsonyabb tud lenni, vagy kevesebb! Megáll az eszem.

És ne gyertek nekem azzal, hogy bezzeg a ballib gecik, mert én nem akarom, es rengetegen nem akarjuk, hogy a magyar közvagyon külföldre csurogjon, de az basszameg nem jogosítja fel a Fideszt az intézményesített belső lerablásra, hogy mások ugyanezt kifelé tettek. Ne játsszon át senki közvagyont se idegeneknek, se a telekszomszédnak, ha lehet ilyen forradalmit kérnem!!

És a kedves véresszájú szerzőúr remélem majd jól alszik, miutá
n konkrét vérengzésbe fog torkollni eme és egyéb uszító irásainak hatása. Kis ország vagyunk, nem tudunk függetlenek lenni, és az érdekeink érvényesitése is roppant nehéz, de azért nem lehetetlen. Főként ügyes diplomácia kérdése ez, és az, hogy lekurvaanyázzuk az amcsikat - hát igazán nem hinném, hogy ez a kurucoskodás a magyarság céljait szolgálja. Különféle rendszerek és erők nyomásának kis és nagy nemzetek egyaránt ki vannak téve, ettől még lehet ügyesen kormányozni, nem az a megoldás, hogy mindenki rohadt ellenség és mi vagyunk a föld szívcsakrája. Vissza kéne venni. Különben mind együtt pusztulunk, még mielőtt a CIA vagy a Moszad ideérne."


...



Én a megboldogult standup-géniusz George Carlin után szabadon azzal a konstruktív javaslattal élnék, hogy ezeket a véres halálbrigádokat eresszük egybe egy kurvanagy arénába: a turulmagyarokat, az újnácikat, a Shin-bet és a Shayetet cionista harcosait, a polpotista és maoista paranoid ideológusokat, a romák kemény magját, és csak úgy a hecc kedvéért mondjuk pár alakulatot az Specnaz orosz elitből, és még innen-onnan a legkeményebbeket: kis Delta-Force, Zöldsisakosok, francia idegenlégiósok, meg fűszerezés gyanánt pár éjszakai kidobó-pillangót. Na és akkor ezek közé be lehet ejteni a Magyar Hírlap vérszagra gerjedő agresszorait is, és kapu rázár, reflektorok fel, idő indul, és játsszák le bazmeg. A játék célja, hogy egyetlenegy ember maradhat a végére csak, akit megkoronázunk, majd fejbelövünk. Így meg lehetne kímélni a világot ezeknek a fölösleges fröcsögésétől és agressziójától, tárgyalják le azon a nyelven, amelyen csak ők értenek.


Bencsik, Lovas a Demokrata szélsőjobb kirekesztő lap szerkesztői (sőt főszerkesztői) voltak, és ma érdekesmód nem a Jobbik, vagy a Hatvannégy Vármegye ideológusai, hanem a Fideszé. A Fideszé!!! A kormánypárt ideológusai ezek a véresszájú nácik, akik mindent ütnek, ami az útjukba kerül, nem kérdeznek, nem néznek körbe, ütve masíroznak előre. A Fideszt pedig nem hallottam még soha, hogy elhatárolódna ezektől.



- kelep -