Skip to main content

888.hu, a magyar humorforrás

Kedves Nagymagyar "888.hu" Alíz,

nem tudom honnan rángatott elő a Habonyi gépezet, de ha már újságírásra (hahhh..) adtad a lelked, legalább tégy úgy, mintha... 

Na nézzük először is a cikkedet, úgyis el fog tűnni hamarosan:


Merkel, a tajvani humorforrás

Magyar Alíz
2015. szeptember 19. 10:25
Ha nem érted, mi történik most Európában, menj el Tajvanra



Úgy tűnik, onnan sokkal tisztább a kép.
A nemzetközi hírű tajvani videósok alig két percben foglalják össze a problémát, amin az EU vezetői már hetek óta tanácskoznak. Bár a narráció nekünk kínai, az angol felirat segít a megértésben, de még akkor is fogható az üzenet, ha valaki nem olvas angolul.
A videó talán egyetlen hibája, hogy a magyar címert nem pontosan ábrázolták. Egyébként elég tiszta képet mutat arról, hogy mi is történik Európában.
Annak, aki nem értené a lényeget: itt most nem rajtunk röhög Európa!
-----

Naszóval, Alízka:

Kiposztolsz egy ilyen videót, "Merkel, a tajvani humorforrás" címmel, mintha ezzel faszául alávernél Merkelnek (ez most az ukáz, ekézni mindent, ami Európa, miközben egyedül Orbán védi meg a schengeni és a magyar határokat ugye) és még oda is írod a kis pracliddal, hogy "A videó talán egyetlen hibája, hogy a magyar címert nem pontosan ábrázolták". 

Hát édes pici Aliz, a véletlenül elrontott kis ábra a magyar címerben az iráni nemzeti lobogó központi jelképe, ami Allah nevét és az Iszlám öt pillérét ábrázolja. Úgyhogy ha a "nemzetközi hírű tajvani videósok" annyira faszagyerekek és annyira kenik, mi is zajlik itt, akkor az rólunk elég szomorú képet fest. Ugyanis azon túl, hogy László Petra jelenti ma már Magyarországot a világban, a magyar nemzeti jelképünket az egyik legerősebb iszlamista szimbólummal ábrázolják - nyilván nem véletlenül, hiszen ezek ugye "nemzetközi hírű tajvani videósok", nem akárkik. Találgathatjuk, miért pont azt tették oda, de ezt úgysem tudhatjuk meg - talán a horogkereszt nekik is erős volt, a nyilaskeresztet kurvára nem ismerik, az oligarchikus féldiktatúráknak pedig egyelőre nincs egyezményes emblémája - bár talán épp ideje volna kitalálni egyet.

Te pedig előbújsz a főnököd nemzetiszínű ánuszából, kitörlöd a csipát a kis szemeidből, és gurgulázva örülsz, micsoda kis cikk-alapanyagot találtál ma, hát ebből még jutalom-hasvaki is lesz, juhéjj!! Ki is domborítod - hátha mi nem értjük ezt a kis videót - hogy a Merkel mekkora bohóc, de a László Petrát észre sem veszed bazmeg (pedig fix kiegészítő kelléke a magyar zászlónak), a "kis hiba" pedig szerinted csak annyi, hogy nem pontos a magyar címer! LOL LOL és LMAO!

Kíváncsi lennék, hogy ezt hogyan magyarázod ki, hogyan fog tudni ebből is a munkaadód jól kijönni. Mert nyilvánvalóan minden nemzetközi - és persze hazai - kritika tűzre való: a NER úgy tökéletes ahogy van, korrupcióstul, hataloméhségestül, diplomáciai csődöstül. 

Szerintem vedd le ezt a posztot, és fuss, rohanj, szólj a főszerkidnek, hogy szóljon a Habonynak, hogy szóljon a Gazdinak, hogy az szóljon a TinTinfejű kiskorú külügyminiszterúrnak, hogy eggyel több ellenségünk van - most már a tajvani diplomatákat sem kéne fogadni, ilyen sértés után. Sőt, a tartalékos katonáinkkal a déli határvidék helyett talán érdemesebb volna a kinai hadsereget megtámogatni, és Tajvant leradírozni a Föld színéről. 


Szóval nem sokat tettél hozzá a videóhoz, de ha jobban végiggondolom, elég sokmindennel egyetértek:

 "Úgy tűnik, onnan sokkal tisztább a kép"

vagy

"Elég tiszta képet mutat arról, hogy mi is történik Európában"

vagy

"Annak, aki nem értené a lényeget, itt most nem rajtunk röhög Európa."

Ez utóbbit amúgy az igazat megvallva nem értem, a logikád nekem túl magasröptű, mármint hogy MOST nem rajtunk röhög Európa, hanem Tajvan röhög Merkelen? Mert amúgy Európa szokott rajtunk röhögni (mikor is?), de most végre nem rajtunk röhög.. Tajvan..? Mi van? Mindegy, hagyjuk is. Ennyi mára elég volt belőled és a 888.hu-ból.

Ja, ha esetleg valaki nem értené a lényeget, itt most mi Magyar Alízon röhögünk!


- kelep -